Online marketing

Door ruim 7 jaar hands-on ervaring met zoekmachinemarketing, displaycampagnes, affiliatenetwerken en Google Analytics kan HoogendijkMedia u alles bieden wat uw website nodig heeft. Of u nu alleen advies nodig heeft of uw campagnemanagement volledig wilt uitbesteden, wij kunnen u verder helpen.

Read more

Website ontwikkeling

Door zowel werk als school zijn zowel Sander als Remco zeer ervaren in het opzetten van gedegen websites. U kunt bij HoogendijkMedia terecht voor begeleiding tijdens de opzet of het bouwen van een complete website. Ook is het mogelijk om slechts een deel van uw website onder handen te nemen. Hierbij kunt u denken aan een speciale sterk converterende landingpagina die u kunt gebruiken voor een affiliatecampagne.

Read more

Drukwerkbegeleiding

Ook voor huisstijlontwikkeling kunt u bij HoogendijkMedia terecht. In samenwerking met designers en leveranciers uit ons netwerk kunnen wij uw gehele huisstijl ontwikkelen tegen scherpe tarieven. Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel een logo of ontwerp voor een visitekaartje te ontwikkelen. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor briefpapier, enveloppen, compliment cards, flyers en gepersonaliseerd drukwerk voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk.

Read more

Huisstijl ontwikkeling

Als u bij ons een nieuwe huisstijl heeft laten ontwikkelen of als u zelf al een ontwerp heeft, dan kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste leveranciers en papiersoorten. Doordat wij nauw contact hebben met onze leveranciers kennen wij alle ins&outs in de drukwerkindustrie en kunnen wij artikelen leveren die uw klanten en/of zakenrelaties zeker zullen doen verbazen.

Read more